Regisztráció fordítók részére

Kedves Jelentkező!

Az itt látható fordítói regisztrációs űrlap kitöltésével tudja a program felvenni az Ön adatait a Malorg Bt. fordítói adatbázisába, az itt megadott adatok alapján. Nem tudjuk garantálni, hogy a regisztráció után biztosan fog megbízást kapni tőlünk, hiszen ez nem csak rajtunk múlik. Ebből az adatbázisból keresünk munkatársakat, amennyiben olyan megrendelés érkezik, amit jelenlegi fordítóinkkal nem tudunk vállalni (pl. a munka terjedelme, szakiránya, határideje, vagy a fordítók egyéb elfoglaltsága, terheltsége miatt). Az adatbázisba való bekerülés nem jár elkötelezettséggel egyik fél részéről sem.

Fontos, hogy az adatokat pontosan töltse ki, a lehető legkevesebb elírással, mert később előfordulhat, hogy egy hibásan beírt szó miatt nem találja meg a keresőprogram.

A kommunikáció a Malorg Bt. és a munkavállalók között legtöbbször online formában zajlik, valamint így tudnak legkényelmesebben együtt dolgozni egy adott munkán a fordítók, ezért hasznos, ha minél több online elérhetőséget tud megadni (MSN, Skype…).

A hírlevélre való feliratkozás előnye, hogy könnyen tudunk értesítést küldeni esetleges változásokról, tudnivalókról. Nem tervezünk rendszeres hírlevelet küldeni.

Ha további kérdése adódna, felteheti a lap alján szereplő elérhetőségeken, illetve az űrlapmezők között nem szereplő adatait megadhatja a “megjegyzés” pontnál.

Üdvözlettel:

Németh Gáborné
üzletvezető
Malorg Bt.

Bejelentkezési információk

Felhasználónév:
Valódi név:
Születési dátum:
Jelszó:
Jelszó megerősítése:
Az alább megadott e-mail címre küldünk egy levelet, melyből megtudhatja, hogyan erősítheti meg regisztrációs szándékát, ezért kérjük ügyeljen rá, hogy helyesen írja be e-mail címét!
E-mail cím:
E-mail cím megerősítése:

Elérhetőségek

MSN:
Skype:
Város:
Irányítószám:
Cím:
Mobiltelefon:
Vezetékes telefon:
Fax:

Fordítói adatok

Az alábbi boxokból a CTRL gomb lenyomásával többet is kijelölhet. Kérjük fokozottan ügyeljen az adatok megadására, mert a fordítói munkák kiosztásánál ezen adatok alapján keressük a megfelelő embert.
Milyen nyelven fordít?
Milyen szinten van az adott nyelvekből?
Milyen szakirányban járatos?
Azonnali határidős fordítást tud-e vállalni?
Tolmácsolás? (konszekutív/szinkron)?
Számlaképes?
Milyen bizonyítvánnyal rendelkezik?
Számítástechnikai ismeretek?
(pl. tud-e táblázatot, vagy pdf-et készíteni, használ-e Adobe Acrobat-ot, Quark-ot stb.)

Karakterárak

Napi 8-10.000 karakter normál mennyiséggel számolva mennyiért vállal fordítást a következő határidőkkel? (Sürgős és azonnali határidők esetén a napi karakterszám meghaladhatja a fentieket.) Az árakat karakterben kérjük megadni, nettó áron, szóközök nélkül számolva!
Normál: , Ft / karakter
Sürgős: , Ft / karakter
Azonnali: ,Ft / karakter
Önéletrajz (feltölthető itt, vagy e-mailen is elküldhető a mail@malorg.hu címre.)
Megjegyzés:
Ellenőrző kód:

CAPTCHA Image