Rólunk

Cégünk, a Malorg Bt. 1999. óta lát el angol fordítás feladatokat. A változó piaci igényekhez folyamatosan igazodva, 2003-tól egyre több nyelven, témakörben és szakágban vállalunk fordítási, lektorálási munkákat önálló megrendelésként, illetve egyéb projektek részfeladataként. Igény szerint szószedetet készítünk, a szakmai szószedetet egyeztetjük a megrendelővel. Gyakorlatilag bármilyen szakszöveg angol nyelvű fordítását megbízhatóan el tudjuk látni.

Magyar-angol-magyar irányú fordítás, karakter elszámolás:

Mindig a kész célnyelvi dokumentum karaktereit számoljuk.
Fontos megjegyeznünk, hogy - sokakkal ellentétben - nálunk a szóköz nem számít karakternek, ezért nem számolunk fel díjat! Angol-magyar fordítás esetén több, míg magyar-angol fordítás esetén várhatóan kevesebb lesz a célnyelvi karakterszám, mint az eredeti.
Sürgősségi felár a normál ár 50%-a.
Az azonnali fordítás 100% felárat jelent.
A lektorálás és a szakfordítás az eredeti áron felül további 50% -ot jelent.

Határidő számítás magyar-angol-magyar fordítás esetén

Normál határidős angol-magyar, vagy magyar-angol fordítás megrendelése esetén fordítónk a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül kezdi el a munkát. Normál mennyiségnek a maximum napi 10.000 karakter (kb. 8-10 gépelt oldal) számít.
Az ezt meghaladó mennyiséget, illetve a 3 napnál korábbi munkakezdés sürgősnek számít.
Azonnali megrendelés esetén fordítóink a megrendelés visszaigazolásakor elkezdik a munkát.

Magyar-angol-magyar fordítás lektorálása:

A nyers fordítás nyelvileg helyesen, a szakterületen jártas szakember számára érthetően fejezi ki a célnyelven a forrásnyelv mondanivalóját.
A szakmailag lektorált szöveg a fentieken túlmenően a szakterületen használatos, egységes szakkifejezések használatával, szabatosan fejezi ki a mondanivalót.
A nyelvi lektorálás a célnyelvre fordított szöveget nyelvtan, stílus és szóhasználat szempontjából egységesen ellenőrzi, nem vesz figyelembe szakmai szempontokat.


Cafeteria Költségcsökkentés Megtakarítás ScienNet Utalvány Vásárlási utalvány Munkáltatói utalványVásárlási rendszer Törzsvásárló Termékpartner Mindennapos vásárlás Vásárlás Törzsvásárlói rendszer Kedvezmény ÁrengedményOlcsó Olcsóbban Keresetkiegészítés Kereskedő Online utalvány Másodállás Otthonimunka Pénzkereset Jövedelemkiegészítés Munka BefektetésBankkártya Takarékosság Gazdagodjon meg költekezéseiből!